Ons restaurant

De Harmonie is een rustieke eet- en drinkgelegenheid met een gezellige, intieme dorpssfeer. Bij ons kunt u terecht voor een snelle hap, genieten van de goed verzorgde menu’s van de kleine en grote  kaart, of heerlijk à la carte dineren. Reserveren is niet nodig.

Menukaart bekijken Lunchkaart bekijken

Wanneer u ons gezellige Hotel Café Restaurant bezoekt zullen wij u van harte welkom heten en gastvrij ontvangen. We gaan graag een stapje verder voor onze gasten en stellen ons flexibel op. Heeft u speciale wensen, laat het ons dan vooral weten.

Zaal

Naast ons café-restaurant beschikken wij over een zaal met een capaciteit tot zo’n dertig gasten. Deze gebruiken wij voor groepen die gezellig willen borrelen en/of bij ons een diner willen nuttigen. Het reserveren bij een grote groep is gewenst; daarvoor kunt u contact opnemen. Er kan dan overleg worden gepleegd om de dag voor u zo goed mogelijk te laten verlopen. Aan het gebruik van de zaal zijn geen kosten verbonden.

De zaal kan tevens gebruikt worden voor bijvoorbeeld vergaderingen of bijeenkomsten. Er kunnen verschillende opstellingen worden gerealiseerd om uw bijeenkomst zo optimaal mogelijk te laten verlopen. Geluidapparatuur is niet aanwezig. Voor vergaderingen zijn aan het gebruik van de zaal ook geen kosten verbonden; u betaalt alleen de drankjes en eventuele hapjes, gebak, lunch of diners (buffet).